Tuinaanleg en renovatie

Zodra het ontwerp definitief is, kan de eerste spade de grond in. Tijdens de aanlegfase houden wij contact met u over de voortgang. Ook uw op- en aanmerkingen zijn welkom.
Vanaf het grondwerk tot het bestraten en aanleggen van verlichting, dit wordt  zoveel mogelijk door ons zelf geregeld en uitgevoerd.
U kunt de bestrating en materialen aan ons overlaten, maar het is ook mogelijk zelf materialen uit te kiezen bij een leverancier.
Bij de aanleg van uw tuin houden we rekening met optimale afvoering van regenwater, zodat het overtollige water bij bijvoorbeeld een extreme regenbui gebufferd en/of geïnfiltreerd wordt in de bodem.
Uitgaande van de omstandigheden in uw tuin kunnen wij zorgen voor en u adviseren in materiaalkeuze en beplanting.
Als de tuin klaar is, lopen wij er nog een keer met u doorheen om te kijken of deze helemaal aan uw wensen voldoet.
En dan kunt u volop gaan genieten van uw tuin!

Budgettip: Als u de mogelijkheden hebt, kunt ook zelf een deel van de werkzaamheden uitvoeren, zoals de oude stenen ruimen of schutting afbreken.

Soms is het niet nodig de hele tuin op zijn kop te zetten. Wij kunnen ook een bestaande tuin nieuw leven inblazen. De zogenaamde renovatie van de tuin.
Daarbij letten we steeds op behoud van het goede, zoals handhaving van bijvoorbeeld karakteristieke bomen en fraaie heester partijen. Vakkundig snoeien doet vaak al wonderen!
Groot onderhoud is ook vaak en goed moment om uw verdere tuinwensen eens onder de loep te nemen.
Misschien is de aanwezige omheining aan vervanging toe, het onderhoud kost u teveel tij of moet dat oude speeltoestel eindelijk eens vervangen worden door een fraai tuinhuisje?
Met wat kleine aanpassingen voldoet uw tuin dan weer helemaal aan uw wensen.
Wij kunnen u hierbij goede suggesties geven en denken graag met u mee!

Naast deze werkzaamheden kunt bij ons ook terecht voor o.a. het plaatsen van schuttingen, vlonders, tuinhuisje en het aanleggen van bovengrondse- en ondergrondse besproeiing systemen.
Tevens behoort het verwijderen van bomen tot onze werkzaamheden, indien nodig verzorgen wij het aanvragen van een omgevingsvergunning (kapvergunning).

*Klik hier om naar ons contactformulier te gaan.

tuinaanleg en tuinrenovatie
tuinaanleg en tuinrenovatie
tuinaanleg en tuinrenovatie