Tuinonderhoud

U kunt ons ook inschakelen om uw (bedrijfs)tuin op orde te houden.
Terugkerende klussen, zoals snoeien, verticuteren, vakkundig haagknippen en het onderhouden van het gazon, kunt u gerust aan ons overlaten.
Door het regelmatig onderhouden, zoals schoffelen en het onkruidvrij maken van bijvoorbeeld uw bedrijfsterrein draagt dit tevens bij tot een visitekaartje van uw bedrijf.
U kunt ons op afroep laten komen, maar desgewenst kan dit ook met regelmaat per 4 a 6 weken of zelfs het gehele jaar door ( met of zonder maaibeurten).

Een heel jaar rond een prachtige siertuin, dan moet er ook bemest worden.
Aangezien de bodem van nature verzuurd, is het voor bijvoorbeeld kalkminnende planten noodzakelijk om jaarlijks de PH van de grond te verhogen door te bekalken.
Wanneer de bodem onvoldoende zuur is reageren de zuurminnende planten vaak met lichtgroene of zelfs met gele bladeren. Vaak is dan ijzergebrek de oorzaak.
Naast het corrigeren van de zuurgraad gaan we dan een aangepaste bemesting toepassen.
Bij nieuwe aanplant is een veredelde humusbron nodig die de bodemstructuur verbetert een een vlotte worteling mogelijk maakt.
Bovenstaande geldt min of meer ook voor uw gazon. Een aangepaste bemesting van uw gazon kan dan ook van groot belang zijn.
Lig uw gazon er in het voorjaar verzwakt en geel bij, wordt uw gras verdrongen door mos en/of steken er verschillende onkruiden hun kop op? Vaak hebben wij hiervoor de juiste oplossing en kunnen we uw tuin weer helemaal op orde brengen, zodat u er weer volop van kunt genieten.

Neemt u gerust contact met ons op, per telefoon of contactformulier en wij proberen uw eventuele vragen te beantwoorden.

*Klik hier om naar ons contactformulier te gaan.

tuinonderhoud
tuinonderhoud