Verkoopstyling

Katoen helpt u bij de verkoopstyling van uw woning. Het verkopen van het huis begint met het afscheid nemen van uw ‘thuis’. Dat moment is nu aangebroken. Thuis wordt namelijk een huis. Een huis dat verkocht moet worden tegen de beste prijs en zo snel mogelijk. Tijdens een mondeling consult bespreken wij graag met u alle verbeterpunten van uw woning voor de verkoop. Dit kunnen kleine tips zijn maar ook grotere adviezen, zoals het opbergen van uw spullen tot het sauzen van een wand. In dit traject overleggen wij met u de mogelijkheden die bij u passen in combinatie met onze adviezen. Na afloop van het consult geniet u tevens van de ‘Katoenen Check’. Deze check is erop gericht om er samen met u voor te zorgen dat we niks over het hoofd zien bij het maken van de foto’s voor de verkoopbrochure en het internet. Zo bereiken we samen het beste resultaat die goed is voor uw toekomst.

Heeft u na de adviezen hulp nodig om het uit te voeren? Uiteraard pakken wij ook dan graag samen met u de klus aan.

Naast de inrichting is de tuin een belangrijk onderdeel van verkoopstyling. Deze is namelijk het visitekaartje van uw huis. De voortuin zorgt zelfs voor de eerste indruk. Dat is precies waarom de samenwerking tussen van Gunst Groencreaties en Katoen is ontstaan. Wat wij hebben met styling, hebben zij met groen.

Naast verkoopstyling biedt Katoen u ook vele mogelijkheden voor de interieurstyling van uw nieuwe huis. Samen met u maken wij van uw nieuwe huis namelijk graag weer uw ‘thuis’! Bij interesse leggen wij u de mogelijkheden graag uit in een vrijblijvend gesprek.

verkoopstyling
verkoopstyling
verkoopstyling
verkoopstyling